(penkt.) LABAI šokoladinis braunis su raugu (gabalėlis)
Išskirtinio sodrumo ir klampios, drėgnos tekstūros braunis, nepaliksiantis abejingo nei vieno šokolado gerbėjo - kepinio sudėtyje beveik trečdalį svorio sudaro juodasis šokoladas! Šis desertas saldus, tad gabalėlio užteks pasisaldinti net ir didžiausiam smaližiui. Skaniausias mėgaujantis su stikline pieno.
Deserto išskirtinumas - sudėtyje esantis raugas, kuris suteikia papildomo skonio ir vos juntamos labai švelnios rūgštelės.
Sandarioje dėžutėje šaldytuve šviežumą išlaiko iki 10d. Prieš patiekiant rekomenduojama kelias sekundes pašildyti mikrobangų krosnelėje arba 2-3min orkaitėje.
Išskirtinio sodrumo ir klampios, drėgnos tekstūros braunis, nepaliksiantis abejingo nei vieno šokolado gerbėjo - kepinio sudėtyje beveik trečdalį svorio sudaro juodasis šokoladas! Šis desertas saldus, tad gabalėlio užteks pasisaldinti net ir didžiausiam smaližiui. Skaniausias mėgaujantis su stikline pieno.
Deserto išskirtinumas - sudėtyje esantis raugas, kuris suteikia papildomo skonio ir vos juntamos labai švelnios rūgštelės.
Sandarioje dėžutėje šaldytuve šviežumą išlaiko iki 10d. Prieš patiekiant rekomenduojama kelias sekundes pašildyti mikrobangų krosnelėje arba 2-3min orkaitėje.
Išskirtinio sodrumo ir klampios, drėgnos tekstūros braunis, nepaliksiantis abejingo nei vieno šokolado gerbėjo - kepinio sudėtyje beveik trečdalį svorio sudaro juodasis šokoladas! Šis desertas saldus, tad gabalėlio užteks pasisaldinti net ir didžiausiam smaližiui. Skaniausias mėgaujantis su stikline pieno.
Deserto išskirtinumas - sudėtyje esantis raugas, kuris suteikia papildomo skonio ir vos juntamos labai švelnios rūgštelės.
Sandarioje dėžutėje šaldytuve šviežumą išlaiko iki 10d. Prieš patiekiant rekomenduojama kelias sekundes pašildyti mikrobangų krosnelėje arba 2-3min orkaitėje.
Sudėtis
Juodasis šokoladas (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukrus, kvietiniai miltai, kiaušiniai, sviestas, muskovado cukrus, kakavos milteliai, ruginiai viso grūdo miltai, vanduo, druska.
Galimi sėklų (sezamų, kanapių, saulėgrąžų, aguonų) bei riešutų (migdolų, žemės, lazdynų) pėdsakai.